Enkele realisaties

Projecten in de kijker

Woonkamermeubel

Familie Engels/Flamant

Een zee van plaats

Dat slaat niet meteen op de ruimte waarin we dit geïntegreerd haardmeubel met Tv-wand realiseerden. Maar wel op het gevoel dat gezinsleden er nu op nahouden. Door alles te integreren in één blok konden tal van losse meubelstukken uit het interieur verdwijnen.

Warme materialen

Een haardvuur dat straalt gezelligheid uit. En dat wilden we graag doortrekken in de gebruikte materialen. We stelden Fenix plaat voor. Dat is een innovatief en bijzonder plaatmateriaal wat soft en warm aanvoelt en wat als groot voordeel heeft dat je er nauwelijks vingers op ziet. Geen probleem dus om het bovenblad en de achterwand van de TV in matzwart uit te voeren.

Een plek voor de arend

Een klant die de showroom binnenkomt met het verlangen om een meubel te ontwerpen, rondom een gesculpteerde houten vogel.  Dat was ook voor ons een ietwat vreemde vraag. Maar alle uitdagingen pakken we graag aan. We hadden het vertrouwen eerder al gewonnen met de uitwerking van de keuken in deze gezellige stadswoning. En kregen dus hiervoor carte-blanche.

Sober wit, gecombineerd met de uitstraling van eik

We realiseerden een bibliotheek, annex Tv-meubel dat de hele zijwand van de woonkamer vult. Al zie je niet meteen dat de kast twee functies herbergt. Overdag is het een gezellige bibliotheek, met geometrische vakken om kunstwerkjes uit te stallen. En ’s avonds schuift de wand voor het televisiescherm netjes naar de andere kant. Op die manier creëerden we rust en voelt de wand nooit massaal aan. De arend die kreeg uiteindelijk zijn eigen nis in een verloren hoekje van de woonkamer, waar hij uitstekend tot zijn recht komt.

Bibliotheek en TV-combinatie

Xavier

Wandmeubel

Klant - Borchtlombeek

Blokkendoos als schoorsteenmantel

Schouwen zijn vaak letterlijk lelijke uitsteeksels als je ze niet meteen benut. En toch kan je die vaak niet zomaar weghalen. Dat was ook het geval in deze moderne woning. Maar geen nood, Ons creatieve brein en de handige vakmannen in ons atelier bouwden er een meubel rond. Helemaal op maat. Wie zei schouw?

Speels, jong en hedendaags

Een groots meubelstuk wat het hele interieur aankleedt en uitstraling geeft. Dat lijkt duur. Toch hielden we dit geheel goed betaalbaar door te kiezen voor slimme materialen, en een combinatie van een handige schuifdeur en verder klassieke scharnieren. We opteerden voor een warm notelaarfineer dat er net zo kwalitatief en vol uitziet als massief hout.

Meer nieuws?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Volg ons op facebook

    Volg ons op Instagram: #lineanova_interieur