Skip to main content

Sinds 2012 brengt Sylvie Van Holsbeek met Linea Nova een nieuwe lijn in keukens en interieurs op maat.

Sylvie kreeg de liefde voor het vak met de paplepel mee. Haar vader runde jarenlang een bedrijf gespecialiseerd in het renoveren van keukens, deuren en trappen.

Na enkele jaren de vorige zaak te hebben verdergezet, besloot Sylvie dat het tijd was voor iets anders dan standaardoplossingen. Met haar ervaring, en de steun van haar man, bouwde ze Linea Nova uit tot een modern bedrijf, toegespitst op maatwerk.

Linea Nova staat voor keukens en interieurs op maat. Vervaardigt in het eigen atelier in Geraardsbergen.

Op die manier is de kwaliteit gegarandeerd, en zijn de mogelijkheden quasi onbeperkt.  Eenzelfde team zorgt van productie tot de plaatsing voor jouw keuken of je meubelstuk.  Daardoor kunnen we elk project goed opvolgen, en tot bij de plaatsing rekening houden met elk specifiek detail.

Dat maakt een wereld van verschil vergeleken met de integrators van standaard keukenoplossingen en kasten.

Natuurlijk bieden we de beste service. Dat zegt toch iedereen.

Maar bij Linea Nova doen we echt ons best om dat waar te maken. We zijn met het team nauw betrokken bij elk project. Als KMO weten we zelf hoe belangrijk het is flexibel te werken en kort op de bal te spelen.
Service start in onze showroom. We luisteren goed naar je wensen en vullen die aan met onze eigen ervaring en expertise. Na de oplevering kan je rekenen op een plaats bezoek en een perfecte naverkoopservice.

Volg ons op Instagram: #lineanova_interieur