Skip to main content

Badkamer

Berging

Thuiswerken

Slaapkamer

Woonkamer

Realisaties

Kiezen voor maatwerk?

Kasten en meubels op maat zijn de basis van een goed georganiseerd interieur. Ze gaan naadloos op in de ruimte en geven je woning of kantoor net dat tikkeltje extra. Bovendien benut je met maatkasten de beschikbare ruimte optimaal. Je krijgt zo extra veel opbergruimte én er schiet meer leefruimte over. Een echte win-win!

Op maat gemaakt in ons eigen atelier

Onze ervaren vakmannen gaan aan de slag met jouw interieurdroom in ons eigen atelier. Dat betekent ook dat de mogelijkheden qua kleuren, materialen en afmetingen quasi onbeperkt zijn. Door het werk van A tot Z intern te houden, kunnen we verzekeren dat de afwerking tot in de puntjes klopt. We combineren maatwerk, vakmanschap en hoogwaardige materialen voor jouw interieur op maat.

Klantengetuigenissen Linea Nova Interieur

Heel fijn samenwerken met Sylvie en haar team. Sylvie tekent met oog voor detail en passie voor haar job het mooiste interieur uit. Blij dat we voor Linea Nova kozen, puur vakmanschap en afgewerkt tot in de kleinste puntjes.

Gilles Boom

Sylvie, ik wil je nogmaals bedanken voor het mooie resultaat van de maatkasten. Ik ben er heel blij mee!

Esthetiek Rani

In de loop van de jaren hebben wij een goeie samenwerking opgebouwd. Maatwerk of keuken nodig? Dan is er maar één adres in de streek en bovendien een familiebedrijf. Top!

HelixeInstallatiebedrijf

Als je voor Linea Nova interieur kiest, kies je voor kwaliteit.
Het zijn experten in hun vak.

Patricia Vergote

Ook al is alles nog niet afgewerkt, we vinden de inrichting al heel knap!
Bedankt voor de leuke samenwerking.

Sheila en Rani

Bedankt voor de fantastische keuken! Topteam!

Els Depelsemaeker

Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking met Sylvie en het uitstekend werk van de aannemers die samenwerken met Linea Nova. Als we ooit nog eens verbouwingen doen, gaan we zeker opnieuw contact opnemen. Puik werk!

Lieselotte en Alexandre

Wat een snelle service bij een probleempje, zelfs lang na plaatsing blijft de service GEWELDIG!
Dank aan het team!

Greta Persoons

Dank aan Linea Nova voor het prachtige resultaat, jullie zijn een echt topteam! We kunnen nu volop genieten van ons vernieuwde huisje.

Yasmine Scheerlinck

We zijn ook heel tevreden over de keuken die jullie bij ons plaatsten, Linea Nova!!

Daisy Van Wymeersch

Wij zijn enorm blij met onze kast die geheel naar onze wens gemaakt werd. Dankjewel Sylvie en top werkmannen!

Benoit en Griet

Bedankt Sylvie en haar team voor het schitterend resultaat

Betty Walravens

Beste Sylvie
De aanpassing van de open haard naar een nieuwe TV-wand is zeer prachtig geslaagd. Wij danken Linea Nova voor het ontwerp en het geleverde werk. De tijdsweergave voor het uitvoeren van de werken is strikt gevolgd , en tegen de correcte offerteprijs. Na een eerste kennisgesprek is Sylvie ter plaatse langs geweest voor een inschatting en de nodige info voor de opmaak van een ontwerp met een offerte.Na een gezamenlijk overleg is het definitief ontwerp vastgelegd. De uitvoering van het werk is zeer zorgvuldig , netjes en perfect gedaan. Dank voor deze mensen. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Positieve hoofdpunten:
Een kleiner maar toegankelijk familiebedrijf met de nodige competentie in eigen streek.
Totale renovatie van houtwerk , elektriciteit , betegeling enz.
Zeer competent personeel en zeer vriendelijk en luisterend naar wensen klant.
Dank en nog veel succes

Kris Van Damme en Andre Fontaine

Jullie nemen de tijd om samen met de klanten naar een passend ontwerp te zoeken, staan altijd paraat en de uitvoering is steeds prachtig! De plaatsing gebeurt steeds zeer professioneel, we hebben alleen maar lovende woorden! Tevreden klanten keren altijd terug: wij kijken alvast uit naar ons volgende project…

Kristel Pots

We wilden jou en jouw team van collega's en partners bedanken voor de prachtige realisatie van onze keuken.
Het begon allemaal met een paar ideeën, enkele ontwerpen en foto's in 3-D. Deze droomkeuken werd gerealiseerd door een team van vaklui en een super begeleiding door Linea Nova van A tot Z. Het eindigde allemaal in een moderne, ergonomische, tijdbesparende en gezellige keuken. Het hart van ons huis! Een plaats waar we nu veel tijd in doorbrengen. Als we 's morgens in onze droomkeuken binnenkomen en onze eerste latte of dubbele espresso drinken en rustig rond ons heen kijken zijn we altijd dankbaar wat Linea Nova en partners voor ons hebben gerealiseerd. Nen dikke merci!

De Turcq Nancy en Phillip

Jullie leveren topwerk met professionele mensen!!

Annick de Nayer