Skip to main content

Jouw partner voor maatwerk en interieur Geraardsbergen

Heeft jouw interieur nood aan een upgrade? Ben je op zoek naar een meubel op maat? Of wil je meteen een hele ruimte aanpakken? Bij Linea Nova interieur kan je terecht voor alle interieur op maat, totaalrenovaties en maatmeubilair. Elk project, klein of groot, is steeds met passie en vakkennis gemaakt in ons eigen atelier in Geraardsbergen. Je kan dus op ons rekenen voor jouw interieur regio Geraardsbergen!

Linea Nova Interieur werd in 2012 opgestart door zaakvoerster Sylvie Vanholsbeeck. De liefde voor het vak kreeg Sylvie met de paplepel mee. Haar passie en ervaring vormen nog steeds de basis van Linea Nova interieur. Een plek waar puur maatwerk en vakmanschap centraal staan. Met bakken ervaring, steun van haar man en een vakkundig team, maakte Sylvie van Linea Nova interieur een succes.

Linea Nova interieur staat garant voor 100% kwalitatief maatwerk. We vervaardigen elk project in ons eigen atelier met oog voor detail, van bij het ontwerp tot de oplevering. Alleen zo kunnen we topkwaliteit garanderen, en zijn de mogelijkheden voor jouw interieur quasi onbeperkt.

Ons team zorgt voor jouw interieur in Geraardsbergen van de eerste tot de laatste stap. Daardoor kunnen we elk project van dichtbij opvolgen, en van begin tot einde rekening houden met de kleinste details. Daar maken we het verschil in vergelijking met standaard keukenoplossingen en kasten. En ook onze persoonlijke aanpak is een van onze grootste troeven.

Het Linea Nova Interieur team is niet groot. Maar dat is net ons pluspunt. We zijn met het hele team nauw betrokken bij elk project en begeleiden je individueel bij elke stap. We weten zelf hoe belangrijk het is om flexibel te werken en hechten veel belang aan het persoonlijke contact. Al van bij het eerste bezoek in onze showroom luisteren we aandachtig naar jouw wensen, en geven steeds eerlijk advies op basis van onze eigen ervaring en expertise. Ook na de oplevering kan je steeds bij ons terecht voor vragen of bezorgdheden. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

“Linea Nova Interieur, sterk in maatwerk”