Skip to main content

Een badkamermeubel op maat

Badkamermeubels spelen een belangrijke rol in je badkamer aangezien je ze dagelijks gebruikt. Meer nog, ze bepalen de stijl, indeling en uitstraling van je badkamer. Ben je op zoek naar een nieuw badkamermeubel op maat? Dan ben je bij Linea Nova interieur aan het juiste adres.

De mogelijkheden van een badkamermeubel op maat zijn quasi onbeperkt. Wil jij een enkel of dubbel badkamermeubel? Een badkamermeubel op poten en/of hangend aan de muur? Een modern of net klassiek model? En dan spreken we nog niet eens over de ruime keuze aan materialen, kleuren en afwerkingen. Samen maken we van jouw badkamer een mooie ruimte waar ontspannen centraal staat.

Jouw badkamer in handen van Linea Nova interieur

We bieden bij het renoveren van je badkamer een totaalconcept aan. Wil je een nieuwe vloer? Of moeten we leidingen verleggen? Geen enkel probleem! Wij nemen met hulp van onderaannemers het hele plaatje voor onze rekening. Zo weet je dat je in goede handen bent! We houden voor jouw badkamer op maat ook altijd rekening met de omgeving. Op basis van luchtvochtigheid en ventilatie kiezen wij de juiste materialen.

Meer weten over een badkamer op maat?

Wil je meer weten over een badkamer van Linea Nova interieur? Neem gerust contact op en maak een afspraak! Inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje bij onze realisaties!

Onze realisatiesContacteer ons