Skip to main content

Een eigen bureau of thuiswerkplek

Het mag dan wel gezellig zijn om te werken van aan de eet- of keukentafel, maar het is allesbehalve ideaal. Aangezien het hele gezin regelmatig gebruik maakt van die ruimtes, moet je beschikken over een flinke portie concentratievermogen om daar productief te kunnen werken.

Een rustige werkplek bevordert niet alleen je productiviteit, maar ook je creativiteit. Twee factoren die bijdragen tot een gezond werkklimaat. De ideale bureau of thuiswerkplek verschilt uiteraard van persoon tot persoon. Maar over het algemeen kies je best een rustige plek waar je de hele dag geconcentreerd kunt werken.

thuiswerk-linea-nova

Perfect op maat gemaakt

Op zoek naar een rustige plek om thuis te werken? Ga dan voor maatwerk! Een bureau op maat gaat naadloos op in de ruimte, en benut de beschikbare ruimte optimaal. Extra opbergruimte komt altijd van pas, zeker als het gaat om jouw kantoorspullen. We maken jouw thuiskantoor van a tot z in ons eigen atelier. Zo kunnen we verzekeren dat de materialen, de afmetingen en de afwerking tot in de puntjes kloppen.

Jouw thuiswerkplek laten inrichten door Linea Nova interieur?

Wil jij een bureau of thuiswerkplek die helemaal is afgestemd op jouw wensen? Wij werken graag een voorstel uit dat bij jou past. Aan de hand van jouw wensen, ruimte en budget maken wij een ontwerp! Neem gerust contact op of maak een afspraak!

Onze realisatiesContacteer ons