Skip to main content

Renoveer je keuken

Heeft je huidige keuken haar beste jaren gehad? Laat ze dan renoveren! De keuken is een ruimte die je bijna dagelijks gebruikt. Daarom is het belangrijk dat ze zowel mooi als functioneel is. We ontwerpen je keuken tot op de cm nauwkeurig, zodat jij alle ruimte optimaal kan benutten. De indeling kan je ook helemaal zelf bepalen. Jouw nieuwe keuken wordt helemaal afgestemd op jouw gewoontes en wensen.

We informeren je grondig over de verschillende materialen en mogelijkheden. We zijn altijd eerlijk en bekijken wat haalbaar is voor jouw ruimte en jouw budget. Samen kiezen we de afwerking, de kleur en de juiste materialen om tot een schitterend eindresultaat te komen.

Zo gaan we te werk voor keukens op maat

Allereerst ontvangen we jou graag voor een verkennend gesprek. We komen daarna ter plaatse kijken naar jouw ruimte en meten alles nauwkeurig op. We stellen een eerste ontwerp op van jouw droomkeuken, en besteden daarbij aandacht aan het kleinste detail. Met ons 3D ontwerp is het alsof je in je eigen ruimte binnenwandelt. Je krijgt zo een accuraat beeld van hoe je keuken er zal uitzien.

We maken je keuken daarna van A tot Z op maat in ons eigen atelier. Ons vakkundig team zorgt ook voor de plaatsing en zorgt voor een afwerking tot in de puntjes. En na afloop kan je uiteraard steeds rekenen op onze uitstekende service. Zaakvoerster Sylvie staat steeds paraat voor de opvolging van jouw project!

Meer weten over keukens op maat?

Zit je met bepaalde vragen of wil je gewoon meer informatie over keukens op maat? Neem gerust contact op met ons en maak vrijblijvend een afspraak!

Onze realisatiesContacteer ons
Laat je inspireren door enkele

Keukenrealisaties

Ontdek meer realisatiesMaak een afspraak
Onze merken