Laat je inspireren door

Enkele realisaties

Projecten in de kijker

Klassieke keuken

Hilde & Alain (Galmaarden, Vlaams Brabant)

Landelijke charme

In het ontwerp van deze keuken is ten volle rekening gehouden met de charme van de Vlaamse hoeve. De keuken harmonieert helemaal met de rest van het huis en de mooie boerderijvloer. De gezandstraalde eik zorgt voor een warme en rustige uitstraling. Precies zoals een aangename leefruimte hoort te zijn.  

Uiterst functioneel

Een “robuuste” keuken, waar het prettig kokkerellen is.  Dat was een absolute must voor Hilde, en we hebben dat goed gehoord.  De grote werkvlakken bieden ruim plaats om uitgebreid met potten en pannen aan de slag te gaan.  

Moderne huiselijkheid

In deze moderne villa werden we bij het werfbezoek meteen gecharmeerd door de prachtige natuur die door de grote ramen naar binnen stroomt. Voor ons was het een absolute must om de keuken zo te ontwerpen, zodat de omgeving als het ware werd geïntegreerd in het geheel. We opteerden voor greeploze kasten in poederlak, in combinatie met steigerhout.

Ruimtegevoel

De gezinskeuken moest tegen een stootje kunnen en ruim plaats bieden voor iedereen en toch praktisch zijn, met veel bergruimte. Dat vergt slimme oplossingen. We opteerden voor lades. Dat is ideaal om keukenapparaten aan het zicht te onttrekken, en veel ordelijker dan kasten.

Tijdloze villakeuken

Eeman - Rijmenans (Lierde, Oost-Vlaanderen)

Compacte keuken

Jo & Jana (Grimminge, Oost-Vlaanderen)

Zwart-witte keukenparel

Een moderne keuken inpassen in een eerder klassieke woning. Dat kan natuurlijk, maar vergt wel inzicht om het geheel op elkaar te laten aansluiten. Bovendien was de ruimte in dit project eerder beperkt en de lichtinval niet optimaal. Maar daar weten onze keukenontwerpers wel raad mee.

Slimme materialen

We kozen resoluut voor wit wat goed licht weerkaatst en vermeden bovenkasten. Dat oogt ook sober in combinatie met de klassieke terracotta-vloer. Het fornuis was de aanleiding om het zwart verder door te trekken in de wand met metrotegels. Het resultaat lijkt vrij sterk op veel duurdere zelliges. Daardoor konden we wat extra budget kwijt in het zwart verzoette arduin.

Meer nieuws?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Volg ons op facebook

    Volg ons op Instagram: #lineanova_interieur