Skip to main content

Maatkasten - Deftinge

Maatkast technische ruimte

Op het verdiep van deze klant in Deftinge stond een antieke kast naast de technische ruimte. De antieke kast was op zich wel mooi, maar bood te weinig opbergruimte. De klant wilde daarnaast ook de technische ruimte afsluiten. Daarom kozen ze voor Linea Nova interieur voor hun maatkasten in Deftinge.

We maakten een strakke ingebouwde kast, waarin ook de technische ruimte zich schuilhoudt. Als je de deuren van de kast open doet, verschijnt de schuifdeur die toegang biedt naar de technische ruimte.

“Heel tevreden met hoe ons idee uitgewerkt is. Als alles dicht is, weet niemand nog dat er een technische ruimte achter de kast zit, maar voor ons blijft ze gemakkelijk toegankelijk indien nodig. En we hebben er nog een mooie opbergruimte bij. We vinden het geslaagd.”

Schoenenkast inkomhal

We hebben de inkom aangepakt zodat de kast met nutsvoorzieningen volledig verstopt is. De klant heeft bovendien meer dan voldoende ruimte gekregen om schoenen op te bergen.

De trap komt nu veel meer tot zijn recht door te kiezen voor gedurfd zwart en die kleur door te trekken op de aansluitende muur.

“Heel tevreden over dit ontwerp. We dachten eerst aan een kast in houtskleur, maar dit zou misschien wel ‘vloeken’ met de trap omdat het waarschijnlijk niet identiek dezelfde kleur zou zijn. Sylvie stelde voor om zwart te nemen. Onze inkomhal is toch ruim en klaar genoeg. We waagden het er op. En wat een meevaller! We zijn heel tevreden met de kleur, maar ook met de indeling en hoe de elektriciteitskast en andere voorzieningen mooi opgeborgen zitten. We krijgen alleen maar positieve reacties.”

Kasten berging

Niet alleen de wasmachine en de droogkast zijn nu mooi weggewerkt, maar ook de strijkplank en wasproducten werden netjes opgeborgen. Daarnaast zijn alle afvoerbuizen die van de bovenverdieping in de berging terechtkomen ook mooi verstopt.

“Heel tevreden met het resultaat. Eindelijk meer rust in mijn hoofd als ik de berging binnen ga. Alles staat netjes opgeborgen. De kasten zijn intussen al goed gevuld.”

“Linea Nova Interieur, sterk in maatwerk”