Skip to main content

Realisatie - Hellebecq

Keuken

De keukenkasten hebben we op maat gemaakt uit laminaat met hoogglans. De landelijke uitstraling van het rustige Hellebecq reflecteert in het granieten (letano) werkblad met breed kookveld. Hun keukeneiland biedt meer dan voldoende plaats om gezellig te koken en werken.

Thuiswerken

Zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping voorzagen we een bureau op maat. Voor hem creëerden we een volledig ingericht thuiskantoor, met prachtige laminaatkasten. Voor haar maakten we dan weer een mooie bureauruimte naast de traphal. Twee afzonderlijke werkplaatsen om rustig en productief te kunnen werken.

Hal

In de hal mochten we een prachtige maatkast maken die dienst doet als vestiaire. Voldoende zichtbare en onzichtbare opbergruimte, om alle jassen en accessoires een plekje te geven. Daarnaast hebben we ook een zitbankje voorzien in ons ontwerp om eenvoudig schoenen aan te kunnen doen.

Berging

Ook de berging werd volledig op maat ingericht met laminaatkasten. Aangezien een berging vooral praktisch moet zijn, hebben we enkele praktische elementen geïntegreerd, zoals een lavabo, rek voor de strijkplank en legplank voor een wasmand.

“Linea Nova Interieur, sterk in maatwerk”