Start jouw renovatieproject met

Linea Nova

Een huis is ook jou thuis. De stek die comfortabel aanvoelt. En ook de plek waar je graag vrienden en familie uitnodigt. Net als jijzelf is je woning soms toe aan nieuwe kleren, om weer fris voor de dag te komen. Sommigen kiezen voor een doe-het-zelf oplossing. Maar dan loop je het risico dat je ellenlang bezig blijft en het resultaat toch net niet is wat je had willen zien.

Je kiest bij ons voor een stap-voor-stap project of voor een totaalproject waarbij wij alle werken coördineren. Bij een dergelijk project pakken we alles aan: lichte verbouwingen, trappen, elektriciteit- en loodgieterij, vloeren, schilderwerken, ramen & deuren en uiteraard meubilair en maatwerk. Desgewenst zorgen wij ook voor de aankleding van ramen en de complete styling.

Verkennend gesprek

Wij luisteren naar jouw wensen. Breng gerust wat foto’s of plannen mee.

3D ontwerp

We maken een visuele voorstelling en 3D ontwerp + calculatie van het kostenplaatje.

Opmeting

Één van onze vakmannen komt een gedetailleerde opmeting maken bij jou thuis.

Plaatsing

Hetzelfde team dat je keuken of kast bouwt in ons atelier, zorgt ook voor de plaatsing.

Service

Één van onze medewerkers staat steeds paraat voor een perfecte opvolging van jouw project!

Nieuwe badkamer en keuken

Familie Van Muylem

Met kleine ruimtes kan je grootse dingen doen

Door het concept van de keuken door te trekken naar de badkamer is het enge gevoel van het vroegere achterkamertje helemaal verdwenen. Een volwaardige badkamer met douche en opbergkasten kwam in de plaats. De laminaatvloer van de keuken loopt door onder de schuifdeur, die helemaal in de wand is weggewerkt. Hierdoor vormen de beide ruimtes visueel een geheel.

Compact en chique tegelijkertijd

In al onze interieurs zijn details belangrijk. Maar op een beperkte oppervlakte verdienen die nog wat extra aandacht. Let op het keramisch werkblad met marmereffect. Dezelfde panelen laten we terugkomen in de douche. Het hangmeubel in poederlak oogt modern en levendig door de losse elementen. En neemt geen vloerruimte in. De spiegel met geïntegreerde ledverlichting is meteen ook een infrarood radiator.

Met zicht op zee

Je kent ze wel. De ietwat gedateerde appartementen aan onze prachtige kust.  Vaak mooie ruimtes, maar binnenin toe aan een complete facelift.  Dat lijkt een hele klus, maar met onze totaalaanpak en projectcoördinatie verloopt zoiets vlot. Het geheel kreeg een nieuwe parketvloer, nieuwe deuren, een nieuwe keuken en badkamer, en overal bijpassend meubilair. Waaronder een hangdressoir op maat gemaakt in ons atelier.

Altijd een beetje vakantie in huis

Een open keuken in een wat ruwere houtstructuur en met grappige cementtegels zet de toon voor het karakter van de hele vakantiewoning.  De achterwand hielden we, net als de deuren en de vestiaire in de hal, eenvoudig wit.  Zo weerkaatst het zonlicht optimaal.  Tot diep in het appartement dankzij de glazen schuifdeur.  Voor de verlichting, de stoelen en de maatkasten in de slaapkamers speelden we met kleur en plezante wisselende details. Ze zetten de ontspannen sfeer van vakantie letterlijk extra in de verf.

Totaalrenovatie vakantiewoning

Myriam en Rudy

Herinrichting woonruimte

Familie De Bruyn

De trap kreeg een trap

Een trap die letterlijk de woonruimte doormidden sneed. Daar maakten we meteen komaf mee.  Zo ontstond een mooie ruimte die we over de hele lengte van het huis optimaal hebben benut.  Met plaats voor een grote open keuken, vestiairekast en zelfs nog een ingewerkte bureauhoek. Om het donker sfeertje om te toveren in een luchtige moderne woonkamer, verplaatsten we ook de verwarming en de elektrische aansluitingen.  En er kwam een nieuwe vloer.

Slimme materialen

Van de vroegere ongezellige woonruimte valt niks meer te bespeuren. Dat heeft zijn impact op de ganse woning. Dat wit niet saai hoeft te zijn bewezen we andermaal in dit concept. In combinatie met de zwarte toestellen en laminaat met uitzicht van berk oogt het meubilair erg kwalitatief. Uit ervaring weten we dat we niet altijd moeten teruggrijpen naar peperdure materialen om een mooi resultaat neer te zetten. Zo blijft er budget over om ook de rest van de woonkamer te decoreren.

Meer nieuws?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Volg ons op facebook

    Volg ons op Instagram: #lineanova_interieur