Skip to main content

Je badkamer betegelen: dit zijn de mogelijkheden

Een badkamer moet een plaats zijn waar je volledig tot rust kan komen. Het kiezen van de juiste tegels is daarbij een essentiële stap. Ben jij van plan om je badkamer te renoveren of wil je gewoon een nieuwe toets toevoegen aan je badkamer? Wij helpen je graag je badkamer betegelen.

De mogelijkheden om je badkamer te betegelen

Er zijn tal van mogelijkheden om je badkamer te betegelen. Hou jij van een landelijke stijl of kies je voor strak en modern? Er is voor iedere stijl een bijpassend assortiment aan tegels. We geven je graag een overzichtje van de populairste keuzes voor badkamertegels.

1. Keramische tegels

Keramische tegels worden vaak gekozen in badkamers vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze zijn bestand tegen vocht, belangrijk in een badkamer, en zijn makkelijk te onderhouden. Je kan keramische tegels dus gebruiken voor de vloeren en wanden van je badkamer. Ze zijn beschikbaar in tal van kleuren, patronen en texturen.

2. Natuursteen

Natuursteen voegt een rustieke toets toe aan je badkamer, en kan net als keramiek worden gebruikt voor je badkamervloer en -wanden. Op zoek naar een tijdloze luxueuze uitstraling? Dan is natuursteen the way to go. Marmer of graniet, er is een passende steen voor elk budget en elke stijl.

3. Beton- of houtlook

Ga je voor een eigentijdse uitstraling? Dan is een betonlook een optie. Dat geeft je badkamer een moderne en industriële uitstraling. Verkies je een warme uitstraling? Dan zijn tegels met houtlook misschien iets voor jou! Houtlook tegels hebben het uiterlijk van hout, maar zijn gemaakt van keramiek of porselein, en zijn dus bestand tegen water.

4. Mozaïek

Mag het iets speelser? Mozaïektegels kunnen een leuke creatieve toets toevoegen aan je badkamer. Met kleine tegeltjes kan je prachtige patronen of afbeeldingen creëren, wat ze perfect maakt als accentmuur of decoratieve wand.

Welke keuze maak jij om je badkamer te betegelen?

Er zijn dus tal van mogelijkheden om je badkamer te betegelen, elk met zijn eigen charme. Wil je je hele badkamer vernieuwen? Je kan rekenen op Linea Nova interieur voor een totaalconcept. Wil je de vloer renoveren? Of moeten we leidingen verleggen? Geen probleem! Wij creëren de badkamer die perfect aansluit bij jouw stijl en jouw wensen.