Skip to main content

Dressing op maat

Heb jij een uitgebreide garderobe die haar eigen plekje verdient? Of ben je op zoek naar een oplossing om je kleren netjes en overzichtelijk op te bergen? Een op maat gemaakte dressing is handig in gebruik, maar is zo veel meer dan dat! Ontdek alle voordelen van een dressing op maat hier!

Tover elke ruimte om in een dressing

Het grootste voordeel van een dressing op maat? Je hoeft geen rekening te houden met de standaardmaten. Je dressing wordt op maat ontworpen voor jouw ruimte. Wil je een dressing onder een schuin dak? In een hoek? Open of gesloten? Alles is mogelijk!

Of je nu een grote of kleine ruimte ter beschikking hebt, elke vrije ruimte kan ingericht worden als dressing. Ook als er geen aparte kamer vrij is, is een dressing mogelijk.

Dressing op maat
Dressing op maat

Overzichtelijk

In één oogopslag heb je zicht op jouw hele garderobe. Je krijgt een mooi overzicht en vindt snel wat je nodig hebt. Zo verlies je geen kostbare tijd meer tijdens de ochtendrush door te zoeken naar jouw favoriete broek of trui.

Afgestemd op jouw kleerkast…

Een dressing op maat is niet alleen afgestemd op jouw ruimte, maar ook op jouw kleerkast. Heb je veel legruimte nodig? Of hang je je kleding liever op? Wij maken een mooi ontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en opbergnoden.

Dressing op maat

…én accessoires

Kies je voor een dressing op maat, dan kan je zelf kiezen welke opties je wil integreren voor jouw accessoires. Er zijn heel wat zaken die jou het leven makkelijker maken.

  1. Een schoenenrek: heb je een grote verzameling schoenen? Dan is een schoenenrek of schoenendrager onderaan je dressing een goed idee.
  2. Een uittrekbaar vlak: enorm handig om kledingstukken opnieuw op te vouwen of gewoon als je even ruimte nodig hebt.
  3. Een dassenhouder: de ideale manier om die verzameling dassen netjes op te bergen.
  4. Lades met organizers: geschikt voor juwelen of zonnebrillen, of zelfs sjaals, ondergoed of tasjes kunnen zo makkelijk worden opgeborgen.
  5. Een broekenhouder: de oplossing op je broeken overzichtelijk op te bergen? Een broekenhouder vermijdt kreuken en geeft je snel een overzicht van al jouw broeken.

Ga jij voor een dressing op maat?

Ben je overtuigd van de vele voordelen van een dressing op maat? Schakel dan gerust onze expertise in voor een ontwerp op maat! Neem contact op of laat je inspireren door onze realisaties.