Skip to main content

Een keuken moet er netjes en gezellig uitzien. Het is dan ook één van de belangrijkste leefruimtes in huis, dé plek om samen te komen met familie en vrienden en een babbeltje te slaan. Daarnaast moet een keuken praktisch ingericht zijn, met veel kast- of schuifruimte, efficiënte keukentoestellen en een minimum aan onderhoud. Met een solid surface keukenblad kies je alvast voor ultieme gebruiksvriendelijkheid.

Wat zijn de voordelen van een solid surface keukenblad?

Een solid surface keukenblad is aan een geweldige opmars bezig. Geen wonder, want dit acryl-minerale materiaal biedt heel wat voordelen. Wij lijsten ze graag voor je op:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk: een solid surface keukenblad is een volledig glad materiaal, zonder poriën of naden. Vlekken dringen dus niet door in het materiaal en het is zeer eenvoudig te reinigen.
  • Volledig vochtbestendig: door de afwezigheid van poriën dringt vocht niet door in het keukenblad. Een glas wijn omgestoten? Geen enkel probleem! Bovendien veroorzaken bijtende producten geen beschadiging.
  • Slijtvast: solid surface is 100% slijtvast. Vinden er uitzonderlijk beschadigingen plaats, dan is het materiaal volledig te herstellen.
  • Verkrijgbaar in tal van kleuren en maten: een solid surface keukenblad wordt volledig op maat gemaakt en past, dankzij de veelheid aan kleuren, bij elk ander materiaal.
  • Duurzaam: een keukenblad in solid surface gaat een eeuwigheid mee, net omdat het erg sterk is, ongevoelig voor vlekken en zeer bestand tegen krassen.

Een keuken op maat bij Linea Nova

Wil je een moderne keuken met een keukenblad in solid surface of ga je liever voor een klassieke keukeninrichting? Bij Linea Nova is alles mogelijk. In functie van de noden en wensen van de klant bekijken we de mogelijkheden en zorgen we voor passend advies op maat. Eenmaal we een goed beeld hebben van de wensen van de klant tekenen we de toekomstige keuken in 3D uit. Na goedkeuring door de klant starten we de productie van de keuken in ons eigen atelier. De uiteindelijke plaatsing gebeurt al even nauwkeurig door ons eigen plaatsingsteam. Duiken er nadien nog vragen of problemen op, dan staat Linea Nova steeds voor je klaar.

Wil jij meer weten over de voordelen van een solid surface keukenblad? Wij ontvangen je graag in onze toonzaal voor een verkennend gesprek.